Grandhotel Zvon
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Grandhotel Zvon
Navigovat Navigovat Facebook

Náměstí Přemysla Otakara II. 90/28, Ceske Budejovice


Po 31.3.
Kuřecí krémová polévka s bylinkovými krutony a čerstvou pažitkou 78 Kč
1. Vídeňský smetanový špenát se sázenými vejci a vařenými máslovými ranými bramborami 168 Kč
2. Domácí sýrové špecle se špenátem a uzeným lišovským bokem, se sýrem Gouda a dozlatova osmaženou cibulkou 178 Kč
3. Dušená vepřová játra na cibulce a lišovském uzeném boku, s pečenou jasmínovou rýží 178 Kč
4. Smažený řízek z kuřecích prsou se šlehanou máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátem 197 Kč
5. Mysletínský vařený hovězí krk s omáčkou z hlívy ústřičné a domácími karlovarskými knedlíky 218 Kč

Út 1.4.
Vývar z pečených hovězích kostí s masem, celestýnskými nudlemi a kořenovou zeleninou 78 Kč
1. Výpečky z libové vepřové plece se špekovým zelím a domácími bramborovými knedlíky 187 Kč
2. Smažené čerstvé žampiony s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 178 Kč
3. Čevabčiči z mysletínského hovězího krku s vařenými petrželkovými bramborami se šalotkou a hořčicí 178 Kč
4. Farfalle s kousky grilovaných kuřecích prsou a smetanou, sypané parmazánem Gran Moravia 187 Kč
5. Míchaný čerstvý zeleninový salát s rukolou a kuřecími nugetami, smaženými ve slaninovém těstíčku 198 Kč

St 2.4.
Polévka z pečené dýně hokaido s dýňovým olejem 78 Kč
1. Trhané listové saláty s rajčaty, rukolou a smaženým špízem z jihočeských sýrů 187 Kč
2. Ragú z mysletínského hovězího krku dušené v omáčce demi glace s kořenovou zeleninou a ranými bramborami 178 Kč
3. Špenátové palačinky plněné sýrem feta, bazalkou a sušenými rajčaty s rukolovým salátem 187 Kč
4. Vařený mysletínský hovězí krk s krémovou omáčkou z čerstvého kopru a domácími karlovarskými knedlíky 178 Kč
5. Vídeňská roštěná s pečenou jasmínovou rýží a dozlatova smaženou cibulkou 228 Kč

Čt 3.4.
Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou 78 Kč
1. Spaghetti carbonara s uzeným lišovským bokem a sýrem Gran Moravia 178 Kč
2. Cmunda po kaplicku s uzenou lišovskou krkovicí, špekovým zelím a domácími bramborákem 178 Kč
3. Plněný paprikový lusk mysletínským hovězím masem, s omáčkou z čerstvých rajčat a pečenou jasmínovou rýží 187 Kč
4. Marinované kapří hranolky na variaci čerstvých trhaných listových salátů s vinaigrette dresinkem 218 Kč
5. Kuřecí prso caprese zapečené mozzarellou a rajčaty, s bazalkovým bulgurem 197 Kč

Pá 4.4.
Gulášová polévka s čerstvým kmínovým chlebem 78 Kč
1. Segedínský guláš z libové vepřové plece s domácími karlovarskými knedlíky 178 Kč
2. Caesar salát se zastřenými vejci, se sýrem Gran Moravia a máslovými krutony 178 Kč
3. Tagliatelle s boloňským telecím ragú, sypané sýrem Gran Moravia 197 Kč
4. Svíčková na smetaně, se špikovanou tabulovou špičkou, s domácími houskovými knedlíky, brusinkami a šlehačkou 197 Kč
5. Milánský řízek z mysletínské telecí kýty, smažený v parmazánovém těstíčku, s vařenými petrželkovými bramborami a brusinkami 268 Kč

So 5.4.
1. Pomalu pečený mysletínský hovězí karabáček, v omáčce demi glace, s restovanými krupicovými noky a pravými hřiby 298 Kč
2. Plátky šťavnatého mysletínského hovězího hrudí na variaci čerstvých trhaných listových salátů se zeleninou, rukolou a pečenými bramborami 278 Kč
3. Grilovaný mysletínský hovězí flank steak s bramborovo-celerovým pyré, karamelizovanou šalotkou a silnou omáčkou demi glace 328 Kč

Ne 6.4.
1. Pomalu pečený mysletínský hovězí karabáček, v omáčce demi glace, s restovanými krupicovými noky a pravými hřiby 298 Kč
2. Plátky šťavnatého mysletínského hovězího hrudí na variaci čerstvých trhaných listových salátů se zeleninou, rukolou a pečenými bramborami 278 Kč
3. Grilovaný mysletínský hovězí flank steak s bramborovo-celerovým pyré, karamelizovanou šalotkou a silnou omáčkou demi glace 328 Kč