Grandhotel Zvon
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Grandhotel Zvon
Navigovat Navigovat Facebook

Náměstí Přemysla Otakara II. 90/28, Ceske Budejovice


Čt 21.11.
Jihočeská bramboračka s kroupami, kapustou a slaninou 76 Kč
1. Vepřová játra dušená na cibulce a uzené lišovské slanině s pečenou jasmínovou rýží 168 Kč
2. Pečená vepřová krkovice s vídeňským špenátem a domácími bramborovými knedlíky 178 Kč
3. Tradiční české rizoto z basmati rýže s restovanými kuřecími prsy, kořenovou zeleninou a sýrem Gran Moravia 187 Kč
4. Salát Caesar s praženými grundlemi a rozpečenými toasty 187 Kč
5. Milánský telecí řízek smažený v parmazánovém těstíčku s vařenými petrželkovými bramborami a brusinkami 268 Kč

Pá 22.11.
Frankfurtská polévka s restovaným párkem 76 Kč
1. Smažený čerstvý květák s vařenými máslovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 178 Kč
2. Tradiční šunkofleky s uzeným lišovským bokem, zapečené smetanou a vejci, s okurkovým salátem 178 Kč
3. Špíz z grilovaných kuřecích prsou s čerstvou zeleninou a rajčatovým bulgurem s bazalkou 187 Kč
4. Tortilla plněná trhaným masem z kuřecích řízků a čerstvou zeleninovou s lehkým polníčkovým salátem 198 Kč
5. Ve vlastním vývaru vařený mysletínský hovězí tafelspitz s vídeňským špenátem a bramborovými rösti s čerstvou majoránkou 238 Kč

So 23.11.
Dršťková polévka s čerstvou pažitkou 86 Kč
1. Pečené kuřecí stehno podávané na salátu z grilované zeleniny s červenou čočkou a bazalkovým pestem 268 Kč
2. V bylinkové strouhance v pánvi smažené řízečky z mysletínské hovězí svíčkové se šlehanou máslovou bramborovou kaší 348 Kč
3. Tradiční italské Tiramisu s mascarpone 128 Kč

Ne 24.11.
Dršťková polévka s čerstvou pažitkou 86 Kč
1. Pečené kuřecí stehno podávané na salátu z grilované zeleniny s červenou čočkou a bazalkovým pestem 268 Kč
2. V bylinkové strouhance v pánvi smažené řízečky z mysletínské hovězí svíčkové se šlehanou máslovou bramborovou kaší 348 Kč
3. Tradiční italské Tiramisu s mascarpone 128 Kč


Po 25.11.
Zelná bílá polévka s klofanými bramborami 78 Kč
1. Domácí bramborové šišky s mákem, moučkovým cukrem a přepuštěným jihočeským máslem 167 Kč
2. Výpečky z vepřového libového boku a plece se špekovým zelím a domácími bramborovými knedlíky 178 Kč
3. Ražniči z vykostěné vepřové pečeně s cibulí, hořčicí s vařenými petrželkovými bramborami 178 Kč
4. Kuřecí prsa smažená v panko strouhance podávaná na variaci trhaných listových salátů s medovo-hořčičným dresinkem a rozpečenou domácí bagetou 187 Kč
5. Restované nudličky z telecí kýty s žampiony, řapíkatým celerem a rajčaty, s pečenou jasmínovou rýží 228 Kč

Út 26.11.
Toskánská rajčatová polévka z čerstvých rajčat s bazalkou, zahuštěná chlebem 78 Kč
1. Lasagne s boloňským telecím ragú, zapečené sýrem Gran Moravia s domácím bazalkovým pestem 178 Kč
2. Řízek z hovězí květové špičky smažený v pánvi s domácím vídeňským bramborovým salátem 187 Kč
3. Ragú z hovězího krku dušené v omáčce demi glace s kořenovou zeleninou a ranými bramborami 178 Kč
4. Kuřecí prso supreme připravené sous-vide s hráškovým rizotem a kuřecí jus 187 Kč
5. Steak z vykostěné vepřové pečeně se švestkovou omáčkou a smaženými bramborovými dollar chipsy 187 Kč

St 27.11.
Krémová polévka ze zeleného hrášku s máslovými krutony 78 Kč
1. Domácí dukátové buchtičky s teplým krémem z čerstvé vanilky 167 Kč
2. Domácí bramborové noky se smetanou, restovanými kuřecími prsy a listovým špenátem 178 Kč
3. Mysletínské hovězí přední dušené v čerstvé karotce se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou 178 Kč
4. Kuřecí stehno pečené s divokým kořením a slaninou s pečenou basmati rýží 187 Kč
5. Domácí sekaná s uzeným bokem se šlehanou máslovou bramborovou kaší a kyselou znojemskou okurkou 187 Kč