|
POLÉVKY |
|
1. |
Polévka z řapíkatého celeru od Lesného s ředkvičkami a pestem z ředkvičkovým listů |
39 Kč |
2. |
Pečený jelení hřbet na červeném víně s kaštanovým pyré a brambůrky grenaille s kapustou |
189 Kč |
3. |
Roládka z louženského kuřete s bio bulgurem se zeleninou a salátem z řapíkatého celeru s karotkou a ředkvičkami |
169 Kč |
4. |
Filet z čerstvého pstruha lososového ze Pstruhařství Mlýny s citronovým máslem, čočkovým ragú a dýňovým pyré |
169 Kč |
5. |
Smažený kapr v bylinkové strouhance s lehkým bramborovým salátem s cuketou a ředkvičkami od Kořénka |
146 Kč |
6. |
Znojemská hovězí pečeně s basmati rýží |
143 Kč |
7. |
Smažené bio kedlubny se šťouchanými brambůrky s cibulkou a jogurtovo-bylinkovým dipem |
136 Kč |
8. |
Houbové karbanátky se špenátem od Kořénka s máslovou bramborovou kaší a okurkový salát |
136 Kč |
9. |
Profiterolka s vanilkovým krémem a čokoládou |
55 Kč |
10. |
Čokoládový dort s pařížským krémem |
69 Kč |