|
Polévka |
|
|
Frankfurtská s brambory, petrželkou a párkem |
|
|
Frankfurtská s brambory, petrželkou a párkem |
|
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
Pomalu dušený hovězí jazyk servírovaný s tradiční křenovou omáčkou zjemněnou smetanou a houskovým |
|
3. |
knedlíekem |
|
4. |
150g Restované nudličky z vepřové kýty s cibulkou, klobásou, feferónkou a žampióny, připravované na černém pivu a rajčatovém protlaku, servírované s bramboráčky |
|
5. |
150g Marinované restované proužky kuřecích prsíček s červenou cibulkou, servírované v rozpečené tortille nadívané čerstvou zeleninou a jogurtovo-bylinkovým dipem, servírované s hranolky |
|
6. |
150g Smažené krokety v cornflakes, připravované z trhaného vepřového s čedarem, servírované s bramborovým pyré, pečenými batáty a silnou přírodní šťávou |
|
7. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, papričkami jalapenos, cibulkou, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu |
|
8. |
Špagety připravované z vaječnými žloutky po uhlířsku, zdobené slaninovými škvarečky, rukolou a hoblinkami sýra pecorino |
|
9. |
Menu |
|
10. |
Pomalu dušený hovězí jazyk servírovaný s tradiční křenovou omáčkou zjemněnou smetanou a houskovým |
|
11. |
knedlíekem |
|
12. |
K polednímu menu 0, 3 limonády |
25 Kč |
13. |
0, 3 nealkoholické pivo s příchutí |
28 Kč |